Ga naar de inhoud

Ons team

Gerrit Hutten – eigenaar

Gerrit is al vanaf het begin betrokken bij Hutten Mechanisatie en Constructie. Hij is het bedrijf begonnen samen met zijn broer en is daarna alleen verder gegaan. Sinds begin 2021 is zijn zoon Jurjan bij het bedrijf in gekomen en staan er dus weer twee mensen aan het roer.
Met zijn jarenlange ervaring in het constructiewerk heeft Gerrit alles in huis. Ontwerpen, tekenen, lassen, plaatsen en alles wat daar tussen zit: Gerrit is van alle markten thuis. Zijn passie ligt dan ook echt bij staal en wat hier allemaal mee mogelijk is.

In zijn vrije tijd is Gerrit graag in de natuur waar hij flinke stukken wandelt of aan het jagen is. Het kan dus ook zo maar zijn dat u hem eens tegen komt buiten het bedrijf.


Jurjan Hutten – eigenaar

Jurjan loopt al heel wat jaren op de werkvloer rond, maar vanaf januari 2021 is hij een vennoot geworden. Hij is dan misschien wel de zoon van maar zijn passie ligt toch net ergens anders dan bij zijn vader Gerrit het geval is. Jurjan houdt zich namelijk voornamelijk bezig met de tuin en park afdeling. Niets vindt hij mooier dan een schone, nette tuintrekker die het perfect doet. En de blije klant die daar bij hoort natuurlijk.
Steeds weer weet Jurjan nieuwe merken en machines te vinden die een aanwinst zijn voor het bedrijf en onze klanten. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en zorgt ervoor dat we voor alle klanten passende machines hebben. Voor onderhoud van deze machines draait hij zijn hand ook niet om.

Als Jurjan niet aan werk is mag hij graag sleutelen aan zijn auto, meedoen aan autocross en gezellig met vrienden afspreken.


Linda Nijeboer – administratief medewerkster

Sinds 2019 werkt Linda op onze administratie en boekhouding. En daarnaast zorgt ze voor de website, social media etc. etc. Een manusje van alles op kantoor dus. Alle administratieve zaken die de heren het liefst zo min mogelijk doen, doet Linda juist wel graag. Als pietje precies komt dat mooi uit.

Linda woont met haar man en twee kinderen in Den Velde. In haar vrije tijd is ze graag buiten, lekker in de tuin aan het werk of met de kinderen op stap.


Steffen Hutten – BBL leerling

Steffen is ook een zoon van Gerrit. Sinds een paar jaar is hij actief binnen het bedrijf. Steffen heeft de passie voor staal van zijn vader geërfd. Hij volgt dan momenteel ook de BBL opleiding voor allround constructiewerker en hoopt in de toekomst verder te groeien binnen het bedrijf. Met de ervaring die hij al heeft opgedaan gaat dat wel goed komen!

Steffen is naast staal helemaal gek op vissen. En dan niet de visjes in een aquarium, nee de vissen die je met een hengel vangt, het liefst zo groot mogelijk. Daarnaast zit hij met regelmaat op zijn crossmotor.