Onderhoudsbeurten

Elke machine voor in de tuin heeft nu eenmaal onderhoud nodig. Het is zelfs heel belangrijk dat dit gebeurd omdat dit problemen voorkomt en de levensduur van uw machine verlengd. U kunt natuurlijk uw machine prima zelf schoonmaken. Maar het echte onderhoud zit hem niet in de schoonmaak van de buitenkant maar juist van de binnenkant. En dat is voor de meeste mensen toch een stuk lastiger. Want hoe vervangt u nu precies alle vloeistoffen, hoe controleert en stelt u alle kabels e.d. af? Wij kunnen u daar mee helpen! Omdat wij al jarenlange ervaring hebben met een breed assortiment machines kunnen wij eigenlijk alle machines op de juiste manier hun onderhoudsbeurt geven. Op die manier heeft u er geen omkijken naar en weet u dat het goed gebeurd.

Bekijk hier de inhoud en de prijzen van de onderhoudsbeurten:

Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw machine(s)?

Vul dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ons ook bereiken op 0523-262919.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.huttenhutten.nl/privacyverklaring/ voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.