Ga naar de inhoud

Kränzle hogedrukreinigers

Kränzle hogedrukreinigers hebben de beste prijs/prestatieverhouding, wat blijkt uit het jarenlange gebruik van de – voor alledaagse situaties ontworpen – producten.

Een professionele hogedrukreiniger koud water is ideaal om grote oppervlakten grondig te reinigen. De hogedrukreiniger weegt niet veel en kan gemakkelijk verplaatst worden. Er zijn verschillende compacte modellen. Ideaal voor rondom het huis of voor industriële toepassingen.

Hardnekkige vlekken krijgt u meteen weg. Bovendien is een koud water hogedrukreiniger veel sneller en effectiever dan traditionele schoonmaakmethoden zoals schrobben, vegen of afspuiten met een tuinslang.

Een koud water hogedrukreiniger is gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, waardoor u er langdurig gebruik van kan maken.

Hardnekkige vlekken krijgt u meteen weg. Bovendien is een koud water hogedrukreiniger veel sneller en effectiever dan traditionele schoonmaakmethoden zoals schrobben, vegen of afspuiten met een tuinslang.

Een koud water hogedrukreiniger is een duurzaam apparaat. Het gebruik van koud water betekent dat er geen energie nodig is om water op te warmen, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Hierdoor bespaart u geld op uw energierekening en draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Doordat er geen gebruik wordt van chemicaliën of schoonmaakmiddelen en er geen dampen vrij komen worden uw gezondheid en het milieu niet belast. Werken in een schone en gezonde leefomgeving is mogelijk.

  • Hulpstukken eenvoudig wisselen d.m.v. een duurzaam “klik-systeem”.
  • “Total-stop systeem” zodat de watertoevoer EN de waterpomp meteen worden uitgeschakeld wanneer u het handvat loslaat. Voor energiebesparing en een langere levensduur.
  • Hulpstukken van duurzaam en sterk roestvrijstaal met een hoogwaardige afdichting waardoor de kans op lekkage minimaal is. 
  • Zeer duurzame pompen gemaakt van hoge kwaliteit messing met roestvrijstalen plunjers (kleppen) met keramische coating voor een zeer lange levensduur.
  • Pompen met laag toerental voor minder geluid en slijtage en voorzien van roestvrijstalen drukmeter die gevuld is met glycerine om trillingen te dempen. 
  • Traploze drukregelaar om zelf eenvoudig de gewenste druk in te stellen.
  • Duurzaam en stevig onderstel met wielen van hoge kwaliteit.
  • Geïntegreerde slanghaspel met uitklapbare hendel.
  • Verkrijgbaar in 230V (netstroom) en in krachtstroom.

De K 1050 serie biedt professionele kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs voor typische toepassingen in huis en tuin. Dankzij doordachte designoplossingen is Kränzle er nu in geslaagd professionele kwaliteit te integreren in een compact en aantrekkelijk design van de behuizing, wat ruimte en kosten bespaart voor privé-gebruikers. Van de draagbare versie K 1050 P tot de mobiele versie K 1050 TST met geïntegreerde slanghaspel, hier vindt u alles wat u van een topproduct mag verwachten.

De Kränzle K 1152 hogedrukreiniger is niet alleen populair bij particuliere gebruikers, maar ook bij professionals in verschillende sectoren, zoals bouw, industrie en landbouw. De compacte hogedrukreinigers van Kränzle staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk Kränzle staat al jarenlang bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van hogedrukreiniging. De kleine krachtpakketten zijn het resultaat van jarenlange ervaring en onderzoek en bieden dan ook een ongekende reinigingskracht.

Ontdek de Kränzle Profi serie, speciaal ontwikkeld voor industrieel gebruik. Deze serie is gebaseerd op de succesvolle T-serie en biedt enkele belangrijke verbeteringen. De grotere en sterkere drijfwerken en oliecarters verlengen de levensduur van de industriële hogedrukreinigers zelfs onder zware omstandigheden en bij langdurig gebruik. Zoals verwacht van een professional, zijn de Profi-modellen uitgerust met een ingebouwde slanghaspel met opvouwbare hendel en een 15 meter lange hogedrukslang voor een extra groot bereik. Investeer in de Kränzle Profi serie voor een betrouwbare en duurzame hogedrukreiniging in elke industriële omgeving.

De Kränzle hogedrukreinigers hebben een 230V (netstroom) aansluiting i.p.v. krachtstroom. Toch is de druk zeer hoog en is de wateropbrengst hoog. Maar indien gewenst kan er ook worden gekozen voor een krachtstroom aansluiting.

Het stalen onderstel is gemaakt voor duurzaam roestvrijstaal. Er zijn veel accessoires beschikbaar van hoge kwaliteit die het werk nog makkelijker maken. 

De machine is voorzien van een waterfilter voor het behoud van de pomp. Deze is eenvoudig zelf te demonteren en te reinigen. Tijdens het gebruik wordt de machine plat op de grond gelegd op rubberen steunpunten waardoor deze altijd stabiel blijft en niet omvalt.

Kränzle produceert bijna alle onderdelen in hun eigen fabriek waardoor alle onderdelen vervangbaar zijn en goed verkrijgbaar wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is.