Ga naar de inhoud

Mechanisatie

ISEKI

Hutten Mechanisatie en Constructie heeft een uitgebreid aanbod van dieseltrekkers en andere mechanisatie machines. Wij kunnen u ruim 20 verschillende dieseltrekkers aanbieden, allen van het bedrijf Van der Haeghe b.v.

Wij zijn al jarenlang dealer van Iseki, producten met een hoog kwaliteitsniveau en een grote betrouwbaarheid. Iseki machines staan voorop als het om technologische innovaties gaat. Zo is er bijvoorbeeld de TM 3000 serie. Alle typen in deze serie zijn voorzien van een drie cilinder ‘easy start’ dieselmotor die voldoet aan de strengste normen. Het grote slagvolume van de Iseki motoren zorgt voor een groot vermogen welke bereikt wordt bij lage motortoertallen voor een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau.

De zijpanelen van de motor zijn zonder gebruik van gereedschap eenvoudig te demonteren zodat er een snelle en goede toegang wordt verkregen tot de motor. het voorpaneel is eenvoudig naar voren te bewegen zodat men bij de accu kan komen. Twee hydrauliekpompen zorgen voor een grote pompopbrengst.