Nieuws

Sluiting kerstvakantie 2021

Registratieplicht zitmaaiers

Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om (land)bouwvoertuigen, waaronder zitmaaiers vallen, te registreren. U kunt via onderstaande knop controleren of u verplicht bent uw zitmaaier te registeren met de keuzehulp van de RDW.

Moet uw zitmaaier geregistreerd worden? Vraag dan een kentekenbewijs aan. Wanneer u begint met de aanvraag is het belangrijk dat u eerst alle voertuiggegevens verzameld. U kunt hiervoor het hulpformulier van de RDW gebruiken.

Heeft u alle gegevens verzameld? Ga dan naar de inlogpagina van de RDW . 
Particulieren, eenmanszaken en maatschappen kunnen inloggen met hun DigID. Andere bedrijfsvormen zoals een VOF of BV moeten inloggen met eHerkenning.

Als de RDW uw aanvraag heeft goedgekeurd sturen ze u het kentekenbewijs binnen 20 werkdagen toe. 

Prijzen tuin en park machines

Helaas treft corona ook de tuin en park markt. Momenteel hebben we te maken met constante prijswijzigingen als gevolg van leverproblemen van grondstoffen en onderdelen.

We proberen uiteraard onze website zo goed mogelijk bij te houden maar aangezien de prijzen soms per week verschillen is dit haast niet haalbaar. Heeft u een machine gezien en wilt u weten wat op dit moment de exacte prijs is? Belt u ons dan gerust op 0523-262919. Ook kunt u altijd vrijblijvend mailen naar werkplaats@huttenhutten.nl of langs komen in onze showroom/werkplaats aan Ringweg 1 in Rheeze.

Nieuw in ons assortiment

Ambrogio heeft een aantal nieuwe robotmaaiers gemaakt, waaronder de toch wel zeer speciale Ambrogio QUAD Elite. De Ambrogio QUAD Elite is de nieuwe maairobot van Ambrogio, speciaal voor gazons met hellingen tot 75%.

Deze maairobot is eerste op de markt met vierwiel aandrijving én elektrisch gestuurde wielen. De robot kan extreem steile hellingen en bulten aan en rijdt ook zeer dicht tot bij de rand van de helling (tot 65%). De hoge efficiëntie is te danken aan de wielmotor op elke aandrijfmodule, waardoor de wielen steeds in de voorwaartse richting van de robot draaien.  

Ook heeft de QUAD Elite een speciale RADAR-sensor, waarmee de robot afstand kan meter. Hierdoor is het dus niet nodig om een begrenzingsdraad rondom bomen, bloemperken, stoelen en andere objecten aan te leggen. Ook slaat de QUAD Elite deze gegevens op en onthoudt waar deze objecten zich bevinden in de tuin. De QUAD Elite is dus de perfecte robot voor ingewikkelde en obstakelrijke tuinen. 

Ons bedrijf was een eenmanszaak. Met de nadruk op was, want vanaf sinds kort zijn wij een Vennootschap Onder Firma geworden. Gerrit Hutten is een samenwerking aangegaan met Jurjan Hutten en samen zetten zij het bedrijf voort als V.O.F. Voor u verandert er niets, we blijven natuurlijk de service leveren die u van ons gewend bent. 

Wij hebben inmiddels ook onze showroom weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Komt u gauw een kijkje nemen?