Ga naar de inhoud

De professionele hogedrukreinigers koud water van Kränzle zijn ideaal om grote oppervlakten grondig te reinigen. De hogedrukreiniger weegt niet veel en kan gemakkelijk verplaatst worden. Wij hebben maar liefst acht verschillende modellen in ons assortiment.

De Kränzle hogedrukreinigers hebben een 230V (netstroom) aansluiting i.p.v. krachtstroom. Toch is de druk zeer hoog en is de wateropbrengst hoog. Maar indien gewenst kan er ook worden gekozen voor een krachtstroom aansluiting.

Het stalen onderstel is gemaakt voor duurzaam roestvrijstaal. Er zijn veel accessoires beschikbaar van hoge kwaliteit die het werk nog makkelijker maken. 

De machine is voorzien van een waterfilter voor het behoud van de pomp. Deze is eenvoudig zelf te demonteren en te reinigen. Tijdens het gebruik wordt de machine plat op de grond gelegd op rubberen steunpunten waardoor deze altijd stabiel blijft en niet omvalt.

Kränzle produceert bijna alle onderdelen in hun eigen fabriek waardoor alle onderdelen vervangbaar zijn en goed verkrijgbaar wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is.

Kränzle hogedrukspuit K 1050 TST

 • Hulpstukken eenvoudig wisselen d.m.v. een duurzaam “klik-systeem”.
 • “Total-stop systeem” zodat de watertoevoer EN de waterpomp meteen worden uitgeschakeld wanneer u het handvat loslaat. Voor energiebesparing en een langere levensduur.
 • Hulpstukken van duurzaam en sterk roestvrijstaal met een hoogwaardige afdichting waardoor de kans op lekkage minimaal is. 
 • Zeer duurzame pompen gemaakt van hoge kwaliteit messing met roestvrijstalen plunjers (kleppen) met keramische coating voor een zeer lange levensduur.
 • Pompen met laag toerental voor minder geluid en slijtage en voorzien van roestvrijstalen drukmeter die gevuld is met glycerine om trillingen te dempen. 
 • Traploze drukregelaar om zelf eenvoudig de gewenste druk in te stellen.
 • Duurzaam en stevig onderstel met wielen van hoge kwaliteit.
 • Geïntegreerde slanghaspel met uitklapbare hendel.
 • Verkrijgbaar in 230V (netstroom) en in krachtstroom.

Nu bij ons verkrijgbaar: STIGA robots op GPS (zonder begrenzingskabel). Alle modellen te bezichtigen in onze showroom!

 • Op 1 tot 2 cm nauwkeurig.
 • Geen begrenzingskabel nodig.
 • Werkgebied gemakkelijk uit te bereiden of aan te passen.
 • Eenvoudig tot 10 verschillende zones in te stellen (voortuin, achtertuin, etc.).
 • Robot rijdt via GPS rechtstreeks richting de volgende zone (dus ook over oprit, terras etc.).
 • Robot maait in banen (meerdere richtingen mogelijk) en maait daardoor veel efficiënter.
 • Automatische maaihoogte regeling (de robot stelt het mes automatisch in op de juiste hoogte).
 • Automatische satelliet herkenning (robot weet waar de satellieten zich bevinden, onthoud dit, en past het maaischema hier op aan).
 • Snel storingen oplossen omdat wij als dealer op afstand de storing kunnen bekijken, met snelle ondersteuning vanuit STIGA technische dienst.
 • Alle instellingen en locatie van de robot toegankelijk via de STIGA Go APP.
 • Uiteraard kunnen wij de volledige installatie, eventuele aanpassingen en het onderhoud voor u verzorgen.

Modellen:

STIGA A1500 (voor 1500 m²)

STIGA A3000 (voor 3000 m²)

STIGA A5000 (voor 5000 m²)

Staalconstructie varkensstal

Onlangs hebben we de staalconstructie voor een varkensstal afgerond. Bekijk hieronder de film die wij gemaakt hebben over dit project.

Registratieplicht zitmaaiers

Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om (land)bouwvoertuigen, waaronder zitmaaiers vallen, te registreren. U kunt via onderstaande knop controleren of u verplicht bent uw zitmaaier te registeren met de keuzehulp van de RDW.

Moet uw zitmaaier geregistreerd worden? Vraag dan een kentekenbewijs aan. Wanneer u begint met de aanvraag is het belangrijk dat u eerst alle voertuiggegevens verzameld. U kunt hiervoor het hulpformulier van de RDW gebruiken.

Heeft u alle gegevens verzameld? Ga dan naar de inlogpagina van de RDW . 
Particulieren, eenmanszaken en maatschappen kunnen inloggen met hun DigID. Andere bedrijfsvormen zoals een VOF of BV moeten inloggen met eHerkenning.

Als de RDW uw aanvraag heeft goedgekeurd sturen ze u het kentekenbewijs binnen 20 werkdagen toe. 

Prijzen tuin en park machines

Helaas treft corona ook de tuin en park markt. Momenteel hebben we te maken met constante prijswijzigingen als gevolg van leverproblemen van grondstoffen en onderdelen.

We proberen uiteraard onze website zo goed mogelijk bij te houden maar aangezien de prijzen soms per week verschillen is dit haast niet haalbaar. Heeft u een machine gezien en wilt u weten wat op dit moment de exacte prijs is? Belt u ons dan gerust op 0523-262919. Ook kunt u altijd vrijblijvend mailen naar werkplaats@huttenhutten.nl of langs komen in onze showroom/werkplaats aan Ringweg 1 in Rheeze.

Nieuw in ons assortiment

Ambrogio heeft een aantal nieuwe robotmaaiers gemaakt, waaronder de toch wel zeer speciale Ambrogio QUAD Elite. De Ambrogio QUAD Elite is de nieuwe maairobot van Ambrogio, speciaal voor gazons met hellingen tot 75%.

Deze maairobot is eerste op de markt met vierwiel aandrijving én elektrisch gestuurde wielen. De robot kan extreem steile hellingen en bulten aan en rijdt ook zeer dicht tot bij de rand van de helling (tot 65%). De hoge efficiëntie is te danken aan de wielmotor op elke aandrijfmodule, waardoor de wielen steeds in de voorwaartse richting van de robot draaien.  

Ook heeft de QUAD Elite een speciale RADAR-sensor, waarmee de robot afstand kan meter. Hierdoor is het dus niet nodig om een begrenzingsdraad rondom bomen, bloemperken, stoelen en andere objecten aan te leggen. Ook slaat de QUAD Elite deze gegevens op en onthoudt waar deze objecten zich bevinden in de tuin. De QUAD Elite is dus de perfecte robot voor ingewikkelde en obstakelrijke tuinen. 

Ons bedrijf was een eenmanszaak. Met de nadruk op was, want vanaf sinds kort zijn wij een Vennootschap Onder Firma geworden. Gerrit Hutten is een samenwerking aangegaan met Jurjan Hutten en samen zetten zij het bedrijf voort als V.O.F. Voor u verandert er niets, we blijven natuurlijk de service leveren die u van ons gewend bent. 

Wij hebben inmiddels ook onze showroom weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Komt u gauw een kijkje nemen?